torstai 21. toukokuuta 2015

Kesäkukkia

Työpaikan kautta on keväällä mahdollisuus päästä ostamaan samassa paikassa kasvatettuja kesäkukkia, kuin mitä kaupungin puistoissa on. Ostin orvokkeja, samettiruusuja, valkoista helmilijaa ( joka kyllä ilahduttaa vielä tulevinakin keväinä) sekä pelargonioita. Pelargonioita ei koskaan voi olla liikaa, eihän?  Kiva, että on muutama kukkiva pelargonia kasvihuoneessa odottamassa ulospääsyä. Siemenistä kylvetyissä kestää vielä kukkimiseen. Kuvaan pääsi vain pelargonia,  ennen akun loppumista.

Ihanaa viikonlopun odotusta! Minulla on tiedossa A-luokan reissu perjantaista sunnuntaihin ;) Kasvit saa jäädä miehen huomaan.

2 kommenttia:

 1. Hei! Tosi mukavan näköinen blogi sulla :) Surffasin kaikki tekstit läpi. Hienon hieno kasvihuone!
  Kiinnostaisi tietää onko altakasteluruukut hyviä tomaatin kasvatukseen. Voisin itsekin kokeilla. Oletko aikaisemmin kasvattanut niissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :)

   Itselläni on ollut vasta viime kesänä eka kerran tomaatteja ja ne eivät olleet altakasteluruukuissa. Tosi paljon ihmiset kasvattaa erilaisissa altakasteuvariaatioissa ja tuntuu toimivan :) Monet on tehneet laastipaljuista altakasteluastioita. Mullon tarkoitus tehdä niistä astiat kurkulle ja melonille. Mikäli en taas tapa meloneita. Orthexin altakasteluruukuissa mulla on yrttejä ollut pitkin kevättä ja ne voi hyvin.

   Poista