maanantai 31. elokuuta 2015

Lasilautasia"Ostin kirpparilta viis tällasta leipälautasta eurolla; haluutko? En kerinnyt soitella kun olivat just sulkemassa" viestitti duunikaveri. Tottakai halusin!

Mulla alkaa olla jo kivan kokoinen lasisten astioiden kokoelma. Seuraavaksi tarvitsisin vitriinikaapin, mihin saisin kaikki aarteeni esille. Vielä ei ole sopivan näköistä ja hintaista tullut vastaan, mutta olen varma, että vielä se jostain ilmaantuu :)

2 kommenttia:

  1. Kaunis lautanen, kuin auringonkukka. Jotenkin hämärästi muistelen, että meillä joskus olisi kotona ollut noita. Teekupit ja leipälautaset. Eipä niitä silloin oikein osannut arvostaa. Kiva lisä lasikokoelmaasi Lasisia juttuja näytti olevan rippijuhlapöydässäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en muista näitä kotoa, mut on niitä todennäköisesti ollut. Miehen kotona ainakin :) Nykyinen kuppimäärä riitti hyvin juhliin, mutta eihän niitä koskaan liikaa ole ;) Duunikaveri lupas käydä samalla kirppiksellä uudestaan, kun oli nähnyt kuppejakin muttei ehtinyt penkoa, kun meni kiinni. Mä haluaisin viininpunaisia ainakin vielä, sitä väriä ei vielä ole.

      Poista