perjantai 8. huhtikuuta 2016

Kevätmessuilta terveisiä

Otimme ystävän kanssa vapaapäivän, jonka vietimme kevätmessuilla. Kannatti. Tai riippuu tietysti miltä kantilta katsoo... rahallisesti ei kannattanut, mutta henkisesti kannatti ehdottomasti :D Alla muutamia messukuvia... ostoksista toinen kerta.

Nokkosen viljely huvitti. Raudoitusverkon käyttö pergolassa ihastutti. Kukkalan Sannan kasvihuone ilahdutti. Muutama idea ja oivallus jäi kytemään. Hyvä päivä!

5 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat, kiitos niistä sinulle! Näitä eri bloggaajien messukuvia on kiva katsella kun itse ei pääse paikalle. Varmasti ihan mahtava startti, varsinkin, kun päälle on saanut ihan huipun kevätviikonlopun!

  Minäkin olen ihastellut tuota raudoitusverkkopergolaa erityisesti ruotsalaisissa puutarhaohjelmissa. Yritän virittää sellaisen meillä kasvimaan kupeeseen, katsotaan, milloin sen saisi aikaiseksi. Mihinkäs olet omasi suunnitellut ;).

  Sini K.
  www.kasvihormoni.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppas hyvä :)

   Mulla on visio pyykinkuivaustelineestä, jonka päädyissä on tällainen. Pinterestissä mulla taitaa olla ainakin kuva sellaisesta. Sit toinen, mihin tätä mietin, on uima-altaan terassin päätyyn näkösuojaksi tietä vasten. Tuijat eivät ole vielä riittävän korkeita näkösuojaksi.

   Pakko mainita, että osastolla, jossa raudoitusverkkopergola oli, taisi olla lievä asenneongelma naisasiakkaita kohtaan. Aika pitkään siinä tutkittiin ja otettiin kuvia. Miesesittelijät juttelivat keskenään, eivät edes tervehtineet. Onneksi näitä ei ole nykyään paljon...

   Poista
  2. Siis täh, ei voi pitää paikkaansa nuo myyjät?!? Eivät selkeästikään tajunneet, missä markkinat olivat, vaikka olivat pystyttäneet alueensa sukupuolittuneesti naisten alueelle. Voisivat selkeästi vaihtaa myyntituotteekseen kravaatit, niin ei menisi yhtä pahasti pieleen :)

   Poista
 2. Nokkosta voisi viljellä itsekin, mutta toisaalta sitä on meidän tontilla joka toisella neliöllä varmasti muutenkin :D Mutta tuo raudoitusverkko on hieno, kasvilavojen reunaan kaipailinkin jotain ideaa... :D Ja tuo pergolainnostus, se on täälläkin valloillaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä nokkosta löytyy ilman viljelyäkin :D Liiankin kanssa.

   Raudoitusverkko sopii tosiaan viljelylaatikoidenkin reunaan! Tässähän tulee taas hirveästi nikkaroitavaa, kun ideat vaan lisääntyy :D

   Pergolat on vaan niin kivoja!

   Poista