lauantai 29. lokakuuta 2016

Keväällä Amsterdamiin!

Ensi keväänä matkustan mieheni kanssa Amsterdamiin parhaaseen tulppaaniaikaan! 


Olen haaveillut kevätmatkasta monta vuotta. Eilen, kun lokakuun ilma oli kolea, harmaa ja märkä, huomasin Norwegianin aloittavan keväällä suorat lennot Helsingistä Amsterdamiin. Ja halvalla. Ja hyvillä lentoajoilla. Ei tarvinnut kauaa miettiä. Huhtikuussa lennetään pidennetylle viikonlopulle :) Olen niiiiiiiiin täpinöissäni!

Matkustamme samana viikonloppuna, jolloin on vuosittainen kukkaparaati, Flower Parade. Paraati matkaa noin 40km:n matkan Noordwijkistä Haarlemiin. Paraati on siis Amsterdamin ulkopuolella, mutta ei kaukana. Paraatissa on toinen toistaan upeampia lavoille rakennettuja hahmoja, jotka ovat kuorrutettuja kukilla. Mieletöntä!Paraatin lisäksi odotan vierailua Keukenhofin puistoon, joka sijaitsee 42 kilometrin päässä Amsterdamista. Puisto on keväisin auki pari kuukautta, ensi keväänä 23.3-21.5.2017. Puiston reilu 30 hehtaaria on täynnä sipulikukkia ja siellä on kävelyteitä kuljettavaksi noin 15 kilometriä. Tarvitsee siis varata hyvät lenkkarit mukaan :) Ehkä marraskuun pimeyden ja talven kylmyyden kestää, kun on mitä odottaa! Tulppaaneja, tulppaaneja, silmin kantamattomiin tulppaaneja. "Ton jälkeen lähtee taas oman pihan laitto lapasesta" kommentoi työkaveri :D

Postauksen kuvat on ladattu Keukenhofin puiston promokuvista.

6 kommenttia:

 1. Tuon ihanuuden odotuksella jaksaa tulevan talvikauden! Minäkin olen aina haaveillut sinne pääsystä, mutta eipä taida halvat lentoliputkaan auttaa ensi keväänä. Yksi reissu on tiedossa ja muuten puurretaan tiiviisti töissä.

  VastaaPoista
 2. Kävin pari vuotta sitten Amsterdamissa keväällä. Siitä tuli yksi lempikaupungeistani. Tykkäsin kovasti. Sitä ihmettelin, ettei kukkia näkynyt keskikaupungilla paljoakaan. Keukenhofin puistossa sitäkin enemmän. Hyvää matkaa!

  VastaaPoista
 3. Arvaa, mitä tein heti tämän postauksen jälkeen... Ei, en varannut lentoja, sillä päivät eivät osuneet kohdalle, mutta anomus on laitettu kuitenkin vetämään. Jos sitä vaikka saisi yhden perjantain vapaaksi (todellisuudessa se on minulla kaikkein tiivein työpäivä - ja maanantai on vapaa). Olen haaveillut pitkään Hollannista huhtikuussa ja tämä postaus sai todellakin innostumaan aiheesta!

  Sini K.
  kasvihormoni.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, toivottavasti saat vapaata ja reissun järjestämään! :) Mä odotan kyllä huhtikuuta ihan hirveästi!

   Poista