lauantai 10. joulukuuta 2016

JoulukuusimetsässäKaikille harrastavien lapsien vanhemmille lienee talkoot tuttuja. Mokkapalojen leipominen, erilaiset myyntikampanjat, inventaariot ja paketoimiset ovat tässäkin perheessä tuttuja. Muun muassa. Vaan tänään oltiin teinin lätkäjoukkueen kanssa talkoissa, jotka luokittelin talkoopäivän jälkeen "kivoimmat talkoot koskaan".

Kokoonnuimme yhdeksän aikaan aamulla yhden joukkuelaisen sukulaisen talolla ja suuntasimme kävellen metsään. 15 teiniä ja melkoinen määrä vanhempiakin. Kahdella isällä oli moottorisahat ja lisäksi meillä oli poka- ja pistosahoja.

Parissa tunnissa kaadoimme 138 joulukuusta ja kannoimme ne metsätien varteen, mistä kaksi isää kuljetti kuuset peräkärryssä väliaikaiseen varastoon. Viikon päästä sunnuntaina aloitamme myynnin jäähallin parkkipaikalla. Sitä ennen tarkoituksena on vielä tehdä jokaiseen myytävään kuuseen kortit, jossa lukee joulukuusen alkuperä.Lapsuudessa maalla haimme isän kanssa aina joulukuusen omasta metsästä. Kuusi valittiin hartaudella ja kannettiin yhdessä kotiin. Näissä talkoissa oli samaa hyvää fiilistä, kuin lapsuuden kuusenhaussakin.

Lopuksi kaadoin vielä kotiin pienen pöytäkuusen.


Ihanaa joulun odotusta!

2 kommenttia:

  1. Ihana pöytäkuusi! Toivottavasti joulukuuset menivät hyvin kaupaksi. Hyvää joulua sinulle ja läheisillesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Lopullista määrää en vielä tiedä, mutta ihan kivasti kauppa kävi jo parina ensimmäisenä päivänä :) Ihanaa joulun aikaa myös sinulle!

      Poista