tiistai 30. toukokuuta 2017

Maailman parasta raparperimehua

Raparperisesongin alussa laitan uudelleen jakoon aikaisemminkin julkaisemani raparperimehun ohjeen:

Raparperia
Inkivääriä
Basilikaa
Sitruunan mehua
Sokeria

Raparperit pilkotaan kattilaan ja lisätään vettä niin paljon, että raparperin palaset peittyvät vedellä. Muita mausteita oman maun mukaan. Inkivääri kuoritaan ja viipaloidaan kolikon kokoisiksi palasiksi. Basilika silputaan ja sitruunan mehu puristetaan sekaan. Kun raparperit hajoavat, mehu siivilöidään ja lisätään sokeri. Jäähdytetään ja nautitaan kylmänä.

Mukavia mehuhetkiä!


4 kommenttia:

  1. Hyvä muistutus ja ohje. Kiitos! Mies tekee ihanaa raparperimehua. Pitääpä muistutella.

    VastaaPoista
  2. Vihdoin muistin lisätä blogisi lukulistalleni. Sinulla ei ole sivupalkissa lukijiota varten liittymisnappulaa, mutta sujuu se näinkin.
    Ja kiitos tuosta rapskumehuohjeesta. Nyt se onkin taas ajankohtainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen näköjään sen vahingossa poistanut, lisään :)

      Poista