sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Ensilumi

Tänään lenkkeilin Hyvinkään jäähallin ympäristössä. Ihan hallin kulmilta lähtee hyvät lenkkireitit. Lähdin kuuden kilometrin kierrokselle, mutta jossain vaiheessa vaihdoin kai lyhyemmälle, koska sykemittarin gps näytti lyhyemmän reitin.  Reitit oli periaatteessa merkitty hyvin, mutta välillä oli risteyksiä eikä kummankaan suunnan alussa ollut merkkiä kumpaan olisi pitänyt mennä. 

Kotona ei lunta ollut kuin pikkuisen auton katolla. Hyvinkäällä sitä oli sen verran, että voi ensilumeksi kutsua.

Kauniit maisemat lumen ripauksen kanssa. Näin talven vihaajankin silmään.
4 kommenttia:

 1. Teilläkin on jo lunta! Nyt on kyllä luvattu lämpimämpää joten saas nähdä pysyykö lumi. Löysin blogisi 100% outdoor -blogin kautta; kiva blogi sinulla. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun löysit tänne! Lunta oli hetken, ei enää :) Kiitos ja mukavaa viikkoa myös sinulle!

   Poista
 2. Päätin kommentoida nyt, kun tulin kurkkaamaan, onko tänne ilmestynyt jouluisia puutarhapostauksia. Itse ainakin ilahdun kommenteista, tulevat ne sitten heti postauksen jälkeen tai vasta myöhemmin. Varsinainen aihe, josta hausin kommentoida on, että nämä ensilumikuvat ilahduttavat suuresti! Niissä on tosi herkkää tunnelmaa, kuva-asettelutkin ovat sellaisia, että silmä lepää. Ehkä sitä kaipaa tällaista lumikuvaan nyt, kun ulkona vihmoo vettä ja ympäristö on taas ankean valkoinen. Tällaisena hetkenä sitä kiittää jokaista, joka on älynnyt pistää parhaat hetket esille meille kaikille muille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Kommentteja on aina mukava saada! Täällä ensilumi tuli ja meni, sen jälkeen onkin ollut niin mustaa ja märkää ja pimeää ettei tosikaan. Jouluksi saisi kyllä tulla lunta ja sen myötä valoa!

   Poista