perjantai 25. joulukuuta 2015

Rentoa joulua

Tänä jouluna olin enemmän loman tarpeessa kuin koskaan. Paljon töitä, opinnäytetyön kirjoittamista ja päälle vielä normaalit lasten harrastukset, harrastustalkoot jne jne. Niinpä en ehtinyt valmistella joulua sitäkään vähää kuin yleensä. Ostimme kaiken jouluruoan valmiina, pipareita ja rosollia myöten. Onneksi on olemassa Saarioisten äiti ja duunipaikalla hyvä henkilöstöravintola. Ja duunikaverin sisko, joka leipoo maailman parasta saaristolaisleipää! Onneksi on perhe, jonka kaikki jäsenet osallistuvat joulusiivoukseen (ihan normaali viikkosiivous) ja odottavat joululta samaa asiaa -rentoa yhdessäolemista, pitkiä yöunia, niin ja sitä perinteistä yhteistä Monopoly-peliä.

Joulu tulee, vaikkei sitä valmistele kuukausikaupalla, vaikkei leivo sen seitsemää toinen toistansa upeampaa juusto- ja kuivakakkua, vaikkei askartele koristeita ja asetelmia ja vaikkei säntäile sinne tänne pitkin kauppakeskuksia lahjojen perässä.

Harmittaa kyllä, etten päässyt tänä vuonna kauneimpiin joululauluihin enkä yhteenkään joulukonserttiin, en vain ehtinyt. Onneksi ensi vuonnakin ehtii.

Meillä vieraili eilen joulupukki ja uskoisin, että nyt oli viimeinen joulu, kun nuorimmainenkin uskoi pukkiin :)

Rentoa joulun jatkoa! Ehkä huomenna on jo pakko päästä lenkille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti