maanantai 23. toukokuuta 2016

Työsiirtolasta päivää

Terassin tekoa. 
Kasvihuoneen maalausta. 
Pergolan tekoa. 
Tomaattien siirtelyä. 
Perunan istutusta. 
Sata projektia kesken
Ja miljoona näihin liittyvää näkymätöntä työtä, mitkä vievät aikaa.


Voisiko saada pari viikkoa pihanlaittolomaa?
Ehdimme kuitenkin lauantaina olleena ravintolapäivänä nauttia lähistölle nousseen räiskälekahvilan antimia. Täydellisen hyvää! Toivottavasti kahvilasta tulee perinne tuleville ravintolapäiville.

7 kommenttia:

 1. Ihanaa, rankkaa aikaa, mutta niin palkitsevaa. Tein tuossa sunnuntaina illalla listaa kaikesta, mitä meillä pihalla pitäisi tehdä tämän kesän aikana. Paljon kaikenlaista, mutta katsotaan mitä ehditään ja jaksetaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kans lista ilmoitustaululla ja kaksi kohtaa olen siitä jo saanut vetää yli :) Mutta juuri viikonloppuna todettiin, ettei kaikkea tehdä tänä(kään) kesänä. Pitää sitä ehtiä nauttiakin kesästä :)

   Poista
 2. Voi, milloin näytät terassia, sitä odottelen jo kovasti! (Vaikka sitten vaihekuvia.)

  Sini K.
  www.kasvihormoni.fi

  VastaaPoista
 3. Teillä onkin kovasti puuhaa puutarhassa. Rankkaa se on, mutta onneksi hyvin palkitsevaa. Kiva kun näkee kättensä tulokset. Taidan olla ensimmäistä kertaa blogissasi; kivan ja mielenkiintoinen blogi sinulla. - Mukavaa viikonlopun alkua Pihakuiskaajan puutarhasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit piipahtamaan :) Meillä on tällaista raakaa työtä vielä ihan liikaa... ensi kesänä ehkä toivon mukaan voi keskittyä vain puutarhan hoitoon :)

   Poista