maanantai 24. heinäkuuta 2017

Pystypergola on vihdoin valmis!

Reippaasti yli vuosi sitten, viime vuoden toukokuussa, aloitin kaivamaan pystypergolan perustuksille kuoppia.  Pystypergola jäi kesken, kun tuli terassin ja toisen pergolan rakentaminen väliin, tuli rippijuhlat ja kaikkea muuta. Vuoden vaihteessa, kun osallistuin puutarhahaasteeseen, kirjasin tämän vuoden haaveeksi pystypergolan valmistumisen. 

Pystypergolan loppuun saattamiseen ei mennyt paria hassua tuntia kauempaa, mutta niinkuin yleensäkin kun jonkin homman jättää kesken, niin se venyy ja venyy.... Vaan siinä se nyt on kaikessa kauneudessaan!


Istutin pystypergolan juureen kaksi säleikkövilliviiniä. Näen jo silmissäni kauniin vihreän seinämän kesällä ja  punaisen ruskavärin syksyllä. Kunhan säleikkövilliviini kasvaa täyteen pituuteensa, toivottavasti jo ensi vuonna.


Pystypergola tulee blokkaamään kivasti näkymää sekä naapuriin että tielle. Suunnittelin vielä ripustavani aurinkokennovalaisimet pystypergolan yläreunaan.


Ai että olen tähän tyytyväinen!

4 kommenttia:

 1. Sinulla on syytäkin olla tyytyväinen, niin kaunis on lopputulos. - Mukavaa kesän jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Löysin tänne kun etsin puutarhaideoita omaa blogiini. Täällä löytyy paljon kiinnostavaa luettavaa joten palaan tänne pian uudestaan. Lämpimästi tervetuloa vastavierailulle! Terkuin Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun löysit tänne! Tulen vastavierailulle :)

   Poista